Betaling

+45 35388528

Handelsbetingelser

Flex Rens
Østerbrogade 87
2100 København Ø

Tlf. 35 38 85 28

Email: mail@flexrens.dk

CVR: 18821702

Website for vores butiksrenseri: http://www.flexrens.dk

Generelt:

Nedenstående vilkår gælder for medarbejdere i virksomheder, hvormed der er indgået en firmaaftale om tekstilpleje med Flex Rens.

Der aftales afhentnings-frekvens og dage mellem virksomheden og Flex Rens.

Afhængig af den gennensnitlige samlede mængde af tøj for virksomheden pr. afhentning forsynes virksomheden med en rabatkode, som benyttes af den enkelte medarbejder ved bestilling.

Bestilling og betaling:

Alle priser er angivet i danske kroner DKK – og er inkl. moms.

Der bestilles ved at gå ind på denne side, gennemføre betaling og udskrive 2 kopier til os samt evt. én til egen brug. De 2 kopier lægges sammen med tøjet i en pose på det aftalte sted med arbejdspladsen, og bliver afhentet ved førstkommende aftalte afhentningsdag.

Betaling trækkes først på kortholders konto når tøjet leveres retur til kunden.

Hvis der er fejl i den betalte pris, kontakter Flex Rens direkte den pågældende medarbejder pr. mail eller telefon desangående.

Betaling kan ske med Visa/Dankort, Visa, MasterCard og PayPal.

Der opkræves ikke gebyr for betaling med disse betalingsmuligheder.

Sikkerhed og databehandling:

Dette website benytter en sikker betalingsgateway fra ePay. Al kommunikation mellem ePay betalingssystemet og dig som kortindehaver foregår via en krypteret SSL-forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data der udveksles.

Ved betaling med PayPal sker betalingen på PayPal's website, som ligeledes er krypteret.

Ingen personlige oplysninger vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Shopsystemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen.

Navn, adresse, email og telefonnummer bruges udelukkende til behandling af din bestilling og til at identificere dig som kunde. Informationerne sendes og lagres elektronisk i ukryptereret form.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser, foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Afhentning og levering:

Afhentning, levering og sted sker ifølge aftale med virksomheden. Risikoen for tøjet overgår til Flex Rens på afhentningstidspunktet og er gældende indtil tilbageleveringen til virksomheden er effektueret. Leveringsomkostninger er indeholdt i prisen.

Fortrydelsesret:

Ordren kan tilbagekaldes indtil det tidspunkt at tøjet er behandlet. Tilbagekaldelsen skal ske pr. telefon til Flex Rens og pengene returneres derefter iflg. aftale.

Reklamation:

Reklamation skal ske hurtigst muligt, og senest 14 dage, efter at leveringen er sket pr. telefon eller email.

Ansvarfraskrivelse:

Vi garanterer ikke for knapper, lynlåse, overskudsfarve, perler, palietter, slidte stoffer, skulderpuder, spænder og lignende.

NB: Se flere uddybende bemærkninger og instruktioner under menupunktet ”Vejledning”.