Betaling

+45 35388528

Vejledning

Oprettelse af ny medarbejder

For at kunne logge ind, bestille og betale skal de enkelte medarbejdere oprette sig.

Dette gøres ved at gå ind under "Ny kunde" under "Din Konto" i venstre margen og oprette sig med navn og emailadresse.

Derefter bliver tilsendt bekræftelsesmail, som skal bekræftes og oplysninger indtastes.

Bestilling og betaling:

Der bestilles ved at gennemføre bestilling og betaling for de forskellige tøjstykker. Derefter udskrives en kopi af bekræftelsen, som efterfølgende er sendt pr. email. Kopien lægges sammen med tøjet i en pose på det aftalte sted med arbejdspladsen, og bliver afhentet på førstkommende aftalte afhentningsdag. Priserne er inkl. moms.

Hvis du har noget til rens, som ikke findes på varelisten, så vedlæg en seddel ved tøjet med dit navn, tlf. og email. Så mailer vi en pris til dig, som kan betales over Netbank. Leveringstiden er den samme.

Vi anmoder også om, at man tømmer lommer inden aflevering. Husk også kuglepenne i inderlommer i jakker.

Husk at tømme lommerne inden aflevering!

Giv os gerne besked i feltet til beskeder når...

... der er pletter, der er vanskelige at få øje på eller meget små. Det kan også være en hjælp, at man vedlægger en seddel med angivelse af sted, og evt. hvad pletten består af. Stedet kan også mærkes med en sikkerhedsnål.

Hvis der er andre forhold, som vi skal være opmærksomme på, eller hvis du gerne vil kontaktes, inden vi renser.

Kan alle pletter gå af?

Nej, men langt de fleste kan vi få væk. Pletter af maling, blækplamager og gamle pletter kan dog være svære/umulige at få af.

Hvad så når pletten ikke går af?

Så sætter vi en gul ”pletseddel" på tøjet. Den kan betyde, at pletten rent faktisk ikke er mulig at få væk under nogen som helst omstændigheder. Men det kan også betyde, at vi under hensyntagen til tøjets beskaffenhed/sarthed ikke finder det 100 % sikkert at gå et trin videre til en skrappere behandling. Vi vil i nogle tilfælde kontakte dig pr. telefon, hvis vi mener, der er gode muligheder med yderligere behandling med en begrænset risiko.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er tilfreds med resultatet?

Så kontakt os endelig. Ofte er der en forklaring. Men vi kan da også indimellem overse noget eller lave en fejl. Hvis det måtte være tilfældet, laver vi selvfølgelig arbejdet om uden beregning.

Og hvis tøjet bliver beskadiget?

I de sjældne tilfælde det sker, vil du selvfølgelig være erstatningsberettiget. Hvis det er vores fejl, erstatter vi uden at blinke. En del sager pålægger sælger, der har solgt tøjet, erstatningsansvaret, typisk hvis renseanvisningen er ukorrekt. Som forbruger er du dog altid sikker på godtgørelse. Som medlem af Dansk Renseri Forening er vi pålagt efterlevelsespligt af en evt. kendelse fra Forbrugerklagenævnet. 

Hvorfor garanterer vi ikke for knapper?

At vi ikke kan garantere for knapper, spænder, perler, lynlåse, skulderpuder og lign. lyder lidt drastisk, men er almindelig kutyme i branchen.

Dette skyldes, at fabrikanterne indimellem anvender materialer, der ikke er egnet til rens, selvom tøjet er mærket til at skulle renses. Almindelig mekanisk påvirkning, ligesom i en vaskemaskine, kan også engang imellem give anledning til et problem med f.eks. knapper, der ikke er syet godt nok fast.

Derfor, efterse gerne tøjet for løse knapper, som så enten syes fast eller tages af. Det er ærgerligt at miste en knap, specielt hvis man ikke har reserveknapper.

Det skal så også nævnes, at det er undtagelsestilfælde, vi taler om, og at der i langt de fleste tilfælde ikke opstår problemer.

Lidt mere om pletter:

Vi har et indgående kendskab og erfaring med pletbehandling og derfor en meget sikker fornemmelse for, hvor grænsen går, specielt hvad angår sarte stoffer som silke og hør. Er der nogen tvivl om en plet evt. kan gå af, tilbyder vi altid uden beregning en omrensning.

Generelt kan siges, at jo længere tid pletter sidder på, jo sværere er de at få af. Normalt er det bedst ikke selv at prøve at tage pletter af på tøj, der skal renses, da man ofte kan lave skjolder og også risikere at arbejde pletten mere ind i tøjet, så den efterfølgende bliver sværere at tage af. Dog vil tekstiler, der kan tåle vand, med fordel kunne skylles igennem på pletstedet med det samme af vand uden sæbe ved bl.a. blod, rødvin, frugtsaft og kaffe. Stearin kan vi normalt få væk i rens.