Betaling

+45 35388528

Om Flex Rens Erhverv

Hvem er vi?

Flexrens-erhverv.dk er en del af Flex Rens & Vask, som er er en velrenommeret og kendt virksomhed på Østerbro med en lang familietradition og erfaring indenfor renseribranchen. Nuværende indehaver med 19 år i branchen. Se vores website for vores butik for mere information: http://www.flexrens.dk/

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en renseri-ordning, for ansatte i virksomheder, som indbefatter rens og vask af tøj og tekstiler. Ordningen er inkl. afhentning og levering, som aftales efter ønske; typisk 1-2 gange pr. uge. Vi dækker Østerbro og dele af de tilstødende nærområder. Kontakt os gerne for mere information.

Fordele for virksomheden:

Dette er en god mulighed for at give medarbejderne en fordel, hvor de kan spare tid, uden at det kræver ekstra ressourcer fra virksomhedens side. Hele håndteringen og administrationen af serviceydelsen varetages af os. D.v.s. at virksomheden, når ordningen er igang, ikke er administrativt impliceret. Betalingen foretages af den enkelte medarbejder direkte på denne webside. Vi tager også selv direkte kontakt til medarbejderne, hvis der skulle være behov for det.

Fordele for medarbejderne:

Der spildes ikke tid på at aflevere og afhente på renseriet, men tøjet afleveres af medarbejderen direkte på jobbet og kan afhentes rengjort nogle dage efter. Det hele med en professionel kvalitet og service, foretaget af en virksomhed med mange år i branchen.

Hvordan fungerer det?

Der indgåes en firmaaftale med virksomheden, hvor der aftales en afhentningsfrekvens, som passer til jeres behov. I får udleveret en virksomhedskode, som jeres medarbejdere derefter bruger til ordrebestilling og betaling på denne webside.

Der aftales et fast sted i virksomheden med ophængningsmulighed, hvor tøjet afleveres af medarbejderne, afhentes og tilbageleveres af os. Se flere informationer under: http://www.flexrens-erhverv.dk/pages/vejledning

Garantier:

Intet er 100 % fejlfrit altid - heller ikke vi. Men vores største aktiv er, som tidligere nævnt, en stor erfaringmængde kombineret med kontinuerlig fornyelse af både faglig viden og teknologi. Vi har i samme enhed både renseri og vaskeri, hvilket gør os i stand til at udbyde en bred pamflet af ydelser, uden at skulle sende ud af huset, og er meget fleksible hvad angår leveringstid.

Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Renseri Forening, som er en ekstra sikkerhed for professionel tekstilpleje og eventuelle erstatningsforpligtigelser. Se mere på: http://www.flexrens.dk/brancheforening/